Karin van Bommel-63.jpg

BEHANDELING

PMU

Permanent make-up is een pigment aanbrengen vlak onder het huidoppervlak. Door middel van een steriele ultradunne naald die snel op en neer gaat wordt er een huidvriendleijke vloeistof (pigment) in de huid gebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging. Pmu is bedoeld om je natuurlijke schoonheid te vergroten. 

Ik maak gebruik van goedgekeurde pigmenten.

Naast eyeliner (boven en onder), lippen en wenkbrauwen kunnen worden aangebracht. Blijft gemiddeld 8 maanden tot drie jaar zitten dit is afhankelijk van het huidtype, nazorg en levensstijl!

Het mooiste is ieder jaar een Touch up behandeling te laten uitvoeren zodat de kleur niet teveel vervaagt. In het geval wanneer het model compleet is vervaagd voor meer dan 80% zal dit geen Touch up behandeling meer zijn maar een compleet nieuwe zetting als behandeling!

Mijn specialisatie biedt jou de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd!